6 Nisan 2010 Salı

Pembe Domates Ağı İzmir Toplantısı

PDA-İzmir olarak gerçekleştirdiğimiz toplantımızın fotoğraflarını sizlerle paylaşıyorum.
Katılımcı üyelerimizden güzel haberler ve fotoğraflar bekliyoruz.






8 yorum:

A.T. dedi ki...

Harika!
Herkese en içten selam ve sevgilerimizle...

Levent dedi ki...

Toplantidaki resimleri ben cekmistim..Elimde nesredilmemis ilave resimlerde var.. PDA Ortak Web Günlügüne nasil yollayabilirmiyim?
Alphonso
(hülyalevent)

nalan dedi ki...

Levent Bey,
Siz de blogunuzda yazsanız, hatta kendi fidelerinizin de sonra gelişim süreçlerini paylaşsanız ne iyi olurdu.
Baktım bloglarınızıda pek hareket yok :)
Bekleriz.

Levent dedi ki...

Yüklemeye calistim ama cözünürlügü yüksek deyip yüklemiyor..Berkhan a yolladim,ufaltip tekrar geri yollayacak.Dilerim bu sefer muaffak olurum..Bütün tohumlar nerdeyse FIRESIZ cikti ve gelistiler..Yukari Sakran Köyündeki evime bitisik bir SERA hazirlattim ,oraya nakledecegim cogunu..

nalan dedi ki...

levent bey,
resim küçültmek için programlar var. irfanwiev kullanıyorum ben.

Levent dedi ki...

Berkhan kücültüp geri yollamis resmleri hulyalevent bloguna yükledik esimle..Simdi bizi bu blogu PDA blogu ile nasil baglayacagiz?Bizmi biryerlere girecegiz yoksa ordanmi ayarlanicak?sevgiler
Alphonsolevent

nalan dedi ki...

http://hulyalevent-levent.blogspot.com/
resimleri burada görebilirsiniz.
( sizin yerinize link verdim )

Levent Veziroglu dedi ki...

Neredeyse hic fire vermeden toprakla bulusan pembe fidelerimiz nedense cicek acip acip döküyor..Sanirim suyu fazla kacirdim..
Bu arada Pembelerden tamamen ayri bir yerdede farkli bölge ve Italyadan aldigim domateslerin ikinci nesil ürünlerini almak üzereyim..Bu konuda kendimi basarili addediyorum..Ikinci nesil domates almak GDO suz oldugunun bir isbati degilmi??
Bunlardan bir tanesi söyle oldu:Ocak ayinda Izmir Bostanlisinda Yalida elinde sepet icinde Kirmizi Domatesler,basinda Posu ile gezen bir köylüye sordum:" Bu ayda böyle kirmizi domatesler ne ola?" Oda cevapladi " Agabey,bunlar benim köyümün domatlari,yaz sonunda yesilleri samana yatiririm anca kirmizi olur.." Aldim ve yedim nefisti..Cekirdeklerini cikardim ve sakladim..Bir iki ay önce cimlendirip,bahceye diktim.:Inanilir gibi degil ama ciceklenen fidelerin gövde kalinliklari bilegim kalinligina ulasti..
Ikincisi evvelki sene Italyadan aldigim minik ama uzun domatesler..Pazardaki satici Cherry lere 1 Euro isterken buna 6 Euro istemisti..Ilk ürünle sebebi anlasildi..Müthis bir lezzet ve koku..cocukluk domatslerimizin tadi ve kokusu..Merkeze anlattim,bana ikinci nesili beklemem tavsiye edildi..Su anda ikinci nesiller acaip cicek yapti..Bütün domateslerden daha cok..Meyve alinca ayrica bildiririm...Alphonso